АВТОМОБИЛНА ИНДУСТРИЯ

Опитни преводачи в сферата на автомобилното производството – превеждаме за автомобилния сектор от 2003 година

Нуждаете се от качествен превод на текст с автомобилна тематика, а ние разполагаме с квалифицирани преводачи в тази област. Скриванек предлага комплексни преводачески услуги на много езици за автомобилната индустрия по целия свят. Екипът от преводачи се състои от специалисти с опит в техническия превод и по-конкретно в автомобилната тематика. Тяхното профилиране в тази област е гаранция за високо качество на извършения превод. Услугите ни, съобразени със  стандартите за превод, предполагат надеждност и сигурност за клиента.

АВТОМОБИЛНА ТЕРМИНОЛОГИЯ И СПЕЦИАЛИЗИРАНИ РЕЧНИЦИ

Всеки клиент понякога използва различна терминология. За да се избегнат нежелани отклонения при превод, ние използваме международно признатия стандарт за качество на превода SAEJ2450. Скриванек разполага със собствена преводаческа памет и речници с автомобилна терминология, които подпомагат преводача, осигуряват консистентност и намаляват разходите. Традиция е да правим терминологични консултации с клиентите си, което осигурява коректност на преводаческата услуга.

ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ОБЕМНИ ПРОЕКТИ

Ние имаме опит в изпълнението на обемни проекти за кратки срокове, а това се дължи на екипната работа между преводачи и коректори, които едновременно използват преводаческа памет във вътрешната компютърна мрежа на Скриванек.

СЪОБРАЗЯВАНЕ НА ПРЕВОДИТЕ С УСТАНОВЕНИТЕ СТАНДАРТИ В БРАНША

Скриванек работи по изискванията на международния сертификат за качество ISO 9001:2015. Работим съвместно с клиента като спазваме изискванията на ISO 17100 и на ISO 22301 като правим допълнителен контрол на качеството, за да сравним нашата и клиентската страна на процеса, където се налага.

Каним ви да се свържете с нас. Ще се радваме да разберем нуждите на бизнеса ви, за да разработим специално решение!