МОДА И ДИЗАЙН

Дизайнът се основава на творчество, преводът – също.

Материалите, касаещи модата, дизайна, изкуството са едни от най-сложните, но и най-интересните, които срещаме. Те обикновено изискват особено креативно отношение и познаване на по-широкия контекст и способността да се използват по време на превода. Ние сме пристрастени към тези области, така че можем да гарантираме отлично качество във всички предлагани езикови комбинации.

Нашите езикови специалисти имат богат опит в превода за модната индустрия. Ще ви помогнат да привлечете чуждестранни клиенти. Ние сме в състояние да гарантираме изпълнението и на най-обширните проекти. Всички поръчки се координират от опитни проектови координатори, които контролират процеса на изпълнение от началото до края. Независимо дали се нуждаете от превод на бизнес договори, уебсайт на вашата фирма, маркетингови материали или описания на продукти, или ще посетите международен моден панаир, нашият международен екип от писмени и устни преводачи е на ваше разположение.

За индустрията на модата и дизайна Скриванек предлага преводачески услуги на всички европейски езикови комбинации. Ще се радваме да ви помогнем с превода и адаптирането на творчески текстове.

Имаме опит с всички видове материали, свързани с изкуството, модата и дизайна, както в цифров, така и в печатен вид, включително: каталози и листовки, описания на колекции, учебници.

За нуждите на вашите маркетингови кампании ще подготвим превод на рекламни текстове в печатна, видео и аудио форма, както и на уебсайтове. Нашият DTP отдел ще се увери, че преведеното съдържание изглежда по същия начин като изходните материали. Това ще спести много време, но също така ще окаже реално влияние върху възприемането на вашата компания като професионалист, който се грижи за всеки детайл. В модата и изкуството това е особено важно.

Ако участвате в международни модни ревюта, конференции или семинари, ние ще осигурим симултанен или консекутивен устен превод. Това ще ви позволи да се съсредоточите върху работата си и да не се занимавате с въпросите за комуникацията с чужденци.

Ние също така сме отворени за предоставяне на иновативни или нестандартни услуги. Тези услуги зависят изключително от вашите очаквания. Съветваме ви да се свържете с нас.

Свържете се с нас! Искаме да разберем какви са вашите нужди. Ако ги познаваме, ще се радваме да разработим специално решение.