ПРЕВОДИ И ДРУГИ ЕЗИКОВИ РЕШЕНИЯ В ОБЛАСТТА НА ТЪРГОВИЯТА

За да се обърнете към клиентите, трябва да говорите техния език.

Като професионалисти в сферата на търговията знаете, че бързата комуникация е една от предпоставките за успешен бизнес, особено в днешно време, когато търговският обмен е в глобален мащаб. Езиковите специалисти на Скриванек ще ви помогнат да общувате с клиенти и партньори по целия свят на повече от 50 езика. Освен това, нашият модерен и ориентиран към резултатите подход ще допринесе за развитието на вашия бизнес.

Екипът на Скриванек включва езикови специалисти, които не само притежават добри езикови умения, но също така са добре запознати с културните характеристики като носители на езика. Ние не само предоставяме преводачески услуги, но също така можем да подобрим съществуващите текстове, форматирайки и адаптирайки ги според специфичните нужди на културата, средата и пазара на вашите клиенти. Имаме богат опит в превода на договори, маркетингови и рекламни материали, каталози, описания на продукти и други специфични за индустрията текстове.

Ние си сътрудничим с различни видове търговски компании: както с малки частни фирми, така и с международни търговски вериги, следователно можем с увереност да кажем, че ще можем да ви предоставим езиковите решения, които търсите.

Не е необходимо да се притеснявате за крайните срокове – езиковите ни специалисти и ръководители на проекти използват най-новите програми, които им позволяват да предоставят качествени езикови решения в най-кратки срокове.

УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ТЪРГОВИЯТА:

  • превод на пълния спектър от маркетингови и рекламни материали, включително описания на продукти, заедно с услугите за графично оформление – DTP;
  • писмен превод на различни видове техническа документация, включително ръководства за потребителя, документи за поддръжка и експлоатация, както и каталози;
  • симултанен или консекутивен превод на различни събития, включително конференции
  • езикови решения с различно ниво на сложност;
  • както и всякакви други услуги, от които може да се нуждаете.

 

Не се колебайте, свържете се с нас!