ЕЗИКОВИ РЕШЕНИЯ В ОБЛАСТТА НА УСЛУГИТЕ

Помагаме да разширите услугите си на чужди пазари чрез висококачествени преводи и локализиране на описанията на вашите услуги.

Услугите са един от четирите основни икономически сектора. Знаем, че обслужващите дейности изискват различни видове професионална компетентност. Това е доминиращият сектор в развитите страни и от него зависи цялата икономика. Невъзможно е да си представим процъфтяващо развитие на услугите без международно сътрудничество. За да е възможна трансграничната комуникация, езиковите бариери трябва да бъдат премахнати.

Екипът на Скриванек ще ви помогне да общувате с потребителите на услуги, партньори и институции на ЕС, така че да можете да се съсредоточите върху основния си бизнес. Без значение е какъв вид услуга предлагате на вашите клиенти. Скриванек ще помогне на вашия доставчик на услуги да общува на повече от 100 чужди езика, като подкрепя растежа на бизнеса ви както на местно, така и на глобално ниво.

Предлагаме преводи в областта на услугите на всички европейски езици. Ние предлагаме цялостни решения, за да ви предоставим преводи с най-високо качество.

КАК МОЖЕМ ДА СМЕ ПОЛЕЗНИ?

На първо място, ние ви предоставяме превод и графична обработка на всякакви маркетингови материали, оферти или брошури. Ние също така предлагаме модерни решения в областта на компютърната композиция и подготовката на материали за печат. Материалите, подготвени от нас, със сигурност ще се окажат полезни при навлизането на вашите услуги на външния пазар.

Също така ще се радваме да извършим локализация (адаптиране към социалния и културен контекст) на описанията на вашите услуги. Ще се справим с превода на бизнес кореспонденция, използвайки подходяща терминология за съответния отрасъл.

Ако се нуждаете от локализация на вашия уеб сайт, нашите специалисти са готови да отговорят на всичките ви изисквания. Нашите услуги се избират дори от най-големите компании в сферата на услугите. Ние ефективно си сътрудничим както с малки и средни предприятия, така и с големи компании със значително икономическо въздействие. Благодарение на повече от 20 години опит, ние ще ви предоставим езикови решения, които отговарят на вашите нужди и очаквания.

Скриванек също така предоставя услуги за устен превод (симултанен или консекутивен) по време на всяко бизнес събитие, на което присъствате. Благодарение на това решение, езиковите бариери няма да бъдат проблем в бизнеса. За комфорта на комуникацията ние предлагаме и услуги за превод при визити във вашата компания от страна на чуждестранни партньори.

Не се колебайте да се обърнете към нас, когато имате нужда да осигурите спокойствието си по време на международни срещи. Нашите специалисти имат опит в специфичната терминология. Това ще помогне за повишаването на резултатите на служителите ви, осигурявайки им комфорт по време на общуването им.

Не се колебайте, свържете се с нас!