За нас

Повече от десет години история и традиция

Скриванек България отваря врати през 2000 година в град София,

като част от Скриванек Груп. Благодарение на богатия опит и

изградения успешен механизъм на работа на международната фирма,

бързо се утвърждава на българския пазар. Успява да спечели доверието

на много български и чуждестранни компании. Изгражда добър екип

от професионалисти, които гарантират качественото извършване на

преводаческите услуги.

Проектов мениджмънт

Клиентите на Скриванек имат същественото предимство. Те могат да осъществят комплексните си многоезикови проекти при нас, като единствен доставчик, това спомага да се намали времето за изпълнение на проектите – а оттам и разходите. Услугите ни включват преводиредакции и коректури на повече от 45 езика. Екипът ни от   проектови мениджъри изпълнява ролята на централно звено за контакт, за всички предлагани езици и езикови услуги.

Работата им по проектите е от първоначалното възлагане на поръчката до окончателното изпълнение на проекта, като проследяват работния процес, и следят дали са спазени изискванията на клиента и удовлетворяването на потребностите им.

Разработената система за управление на поръчките ни позволява ефективно да обработваме и проследяваме голям обем многоезикови проекти.

Проектовите мениджъри на Скриванек са ориентирани към клиента и се гордеят да предлагат най-високите стандарти на услуги в бранша. Те ще изслушат с внимание Вашите изисквания на английски, немски, руски, испански, датски и чешки език.