За нас

Повече от десет години история и традиция

Скриванек България отваря врати през 2000 година в град София,

като част от Скриванек Груп. Благодарение на богатия опит и

изградения успешен механизъм на работа на международната фирма,

бързо се утвърждава на българския пазар. Успява да спечели доверието

на много български и чуждестранни компании. Изгражда добър екип

от професионалисти, които гарантират качественото извършване на

преводаческите услуги.

Проекти

специализирани преводи

Нашите екипи от работещи на родния си език преводачи и коректори са компетентни в различни области, включително енергетика, автомобилна промишленост, компютърно-информационни технологии, софтуер, юридически и финансови текстове, медицина, природни науки и производство. Тези специалисти са нашата гаранция, че преводът на текстовете ви ще отговаря точно на потребностите на аудиторията, към която са насочени. Скриванек не прави надценка за специализирани преводи.

широка езикова гама, със специално внимание върху Централна и Източна Европа

Ние предлагаме преводи и редакция на повече от 40 езика. Основната ни сила са централно- и източноевропейските езици, както и азиатските езици – благодарение на силното ни присъствие в тези региони. Нашите клонове в Азия, Европа и Америка – заедно с мрежата ни от сътрудници – гарантират способността ни да ви предложим цялостни решения на проекти за езиков превод. Казано накратко – ние сме в състояние да изпълним потребностите ви, независимо къде възникват и накъде са насочени те.

компютърно подпомаган превод – CAT

Ние използваме CAT компютърни програми–софтуер, основаващ се на принципа на преводната памет. Това води до запазване на терминологичното единство, значително намаляване на грешките в преведените текстове и по-кратки срокове за приключване на превода. По искане от клиента ние сме готови да съставим терминологичен речник, който ще подобри точността и качеството на всички ваши преводи в бъдеще. Освен това предлагаме и отстъпки за преводи, в които присъстват повтарящи се елементи.

бързо изпълнение на мащабни проекти

Гордеем се с възможността да предлагаме експресни преводи на изключително сложни, често състоящи се от милиони думи, проекти за превод на много езици. Това изисква стегната координация на екипи преводачи и коректори, работещи едновременно и използващи обща преводна памет по вътрешнофирмената мрежа. Възможно е благодарение на многогодишния ни опит и мрежата от сътрудници, обхващащата целия свят.

процедури и стандарти за качество

Ние в Скриванек прилагаме процедурите за качество съгласно международно признатия сертификат ISO 9001:2001. Работим в тясно сътрудничество с клиента и осъществяваме допълнителен качествен контрол, за да отговорим на всяко негово желание, когато е необходимо.

персонал с богат опит в управлението на проекти

Нашите проектови мениджъри са опитни професионалисти с творчески подход, които са постоянно готови да обърнат внимание на конкретните ви потребности. Те дават всичко от себе си, за да предадат навреме висококачествен превод дори на най-амбициозните ви проекти.