ПРЕВОДИ И ДРУГИ ЕЗИКОВИ РЕШЕНИЯ В ОБЛАСТТА НА ТУРИЗМА

Как се превежда мечтата?

Туризмът преживява все по-динамични години и всеки представител на тази индустрия иска да предаде своето послание на толкова езици, колкото е необходимо. Вие сте професионалисти в туризма, които знаят най-добрите начини да се свържете с туристите, докато ние сме езикови специалисти, които могат да превеждат думите ви на повече от 110 езика.

Различните туристически маркетингови и рекламни материали се считат за един от най-широко превежданите видове текстове в света. Тук има значение качеството. Трябва да локализирате уеб сайта на хотела си? Искате да преведете вашата туристическа брошура? Или може би искате да адаптирате менюто на вашия ресторант към чужди гости?

Ние предлагаме повече от просто превод. Езиковите ни специалисти предоставят висококачествени езикови решения за туристическата индустрия от повече от 20 години – ние не превеждаме просто текстове, а ги адаптираме към културните особености на всяка страна. С увереност можем да кажем, че клиентите ви ще ви разберат.

Екипът на Скриванек се състои от писмени и устни преводачи, които имат не само филологическо образование, но и огромни познания за история, архитектура, изкуства, мода, музика и гастрономия, затова сме вашият най-добър избор.

Хотелиерство и кетъринг, настаняване на туристи, организиране на екскурзии, представителства на градове и общини в чужбина – ще намерим специалисти, които имат познания в съответните области, за да се уверят, че преводите ви са в съответствие с културните особености на страната.

УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ТУРИЗМА НА ВСИЧКИ НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА:

  • превод на рекламни и маркетингови материали (памфлети, брошури и каталози) както и DTP обработка;
  • превод и локализация на уеб сайтове;
  • превод на каталози за почивки и маршрути за пътуване;
  • локализация на аудио гидове и видео файлове;
  • симултанен или консекутивен превод на различни събития, включително международни търговски панаири, настаняване на големи туристически групи, семинари и конференции;
  • и други езикови решения от които може да се нуждаете.

Свържете се с нас! С радост ще ви чуем и ще предложим решение, създадено само за вас.