Строителство

Работейки в строителната индустрия, трябва да знаете колко важни са точността и сроковете. Вие сте професионалисти, които не могат да си позволят отклонения, защото разбирате колко важни са дори и най-малките детайли и за вас е важно партньорите да са също толкова отговорни.

Скриванек осигурява точен и технически прецизен писмен превод, устен превод и други езикови решения за строителните фирми и подхожда много съвестно, когато става дума за крайни срокове. Екипът ни се състои от езикови специалисти с опит и познания по конкретни строителни въпроси, докато нашите опитни ръководители на проекти правят всичко възможно, за да осигурят безпроблемен работен процес, дори и по най-трудните проекти.

Независимо дали имате нужда от писмен превод или устен превод по време на бизнес срещи, езиковите специалисти на Скриванек ще осигурят най-висококачествените резултати за всички преводи, включително корпоративни публикации, тръжни правила и спецификации, различни маркетингови материали, техническа проектна документация и всякакви други текстове, за които можете да имате нужда от превод.

Екипът ни от езикови специалисти включва не само хора с филологическо образование, но и хора с опит в инженерните науки, което е от решаващо значение за осигуряване на използването на правилна терминология. Строителство на сгради, пътно строителство, различни специализирани строителни работи на закрито, електрически инсталации, архитектурни услуги или всякакъв друг вид строителни работи – ще обърнем внимание на всеки детайл, защото това е единственият начин да осигурим технически точни преводи, които са в съответствие със стандартите.

Ние предоставяме следните услуги в областта на строителната индустрия на всички най-популярни езици в Европа.

Обадете ни се, ще се погрижим за Вашите преводи.