Преводи и други езикови решения в областта на финансите и банкирането

Като професионалисти във финансовия сектор се нуждаете от надежден партньор, който разбира естеството на индустрията и е в състояние да предложи качествени решения. Скриванек предоставя комплексни преводачески услуги за финансовия сектор повече от 20 години.

Независимо дали търсите някой, който да преведе или коригира вашите текстове, дали имате нужда от устен превод на вашите срещи или конференции, или да адаптира вашите SEO текстове, езиковите специалисти на Скриванек няма да ви подведат.

Банките, финансовите институции, кредитните институции и други компании, работещи във финансовата индустрия, могат да бъдат уверени в качеството на нашите езикови решения поради доброто ни владеене на индустриалната терминология и разбирането на правните детайли. Когато е необходимо, можем да адаптираме и вашите текстове според местните нужди.

Когато си сътрудничите със Скриванек, можете да сте сигурни, че ще получите изпитани решения и отлично обслужване на клиенти – нашите езикови специалисти имат дългогодишен опит във финансовата индустрия. Ще ви помогнем да спестите време и финанси, защото използваме най-иновативните технологии за превод и обработка на текст, както и гарантираме най-високото ниво на сигурност на данните, като по този начин предпазваме вашите данни от изтичане към трети страни. Всички поръчки се координират от нашите опитни ръководители на проекти, които напълно разбират нуждите на нашите клиенти и които по време на вашия преводачески проект ще станат част от вашия екип. Благодарение на нашия международен опит и на големия екип от преводачи и устни преводачи, можем да се справим с всеки проект, независимо колко голям или спешен е той.

Ние предоставяме следните услуги в областта на финансовата индустрия на всички най-популярни езици в Европа:

  • превод на всички видове маркетингови материали в дигитален и печатен формат, като материали за продажби, справочници, информационни листове за продукти, кампании за електронна поща и др .;
  • превод на инвестиционни и пазарни доклади, годишни доклади, изследвания на финансовия сектор;
  • превод на различни споразумения, регулационни и лицензионни документи;
  • софтуерна локализация за предоставяне на финансови услуги;
  • симултанен или консекутивен превод на различни събития, включително семинари, бизнес обеди или вечери и бизнес срещи;
  • езикови обучения, включително със специализирана терминология;
  • както и всякакви други услуги, от които може да се нуждаете.

Свържете се с нас! С удоволствие ще ви чуем и ще разработим решение, съобразено с вашите нужди.