Преводи и други езикови решения в областта на HR индустрията

Вашата цел в областта на човешките ресурси (HR) е да намерите и привлечете най-добрите специалисти в своята област, които са в състояние и желаят да допринесат за вашите проекти.

Екипът на Скриванек се състои от езикови специалисти, които ще ви помогнат да намерите правилните думи на чужд език, така че можете да изберете най-добрите от най-добрите, с които да си сътрудничите. Особено важно е, когато търсите служители, които трябва да могат да общуват на няколко езика, а ние от Скриванек знаем това и можете да разчитате на нас да редактираме и проверим материалите и компетенциите на вашите кандидати.

Всеки път, когато вашите материали се нуждаят от подобряване на езиковите си характеристики, сте добре дошли в Скриванек, която предлага езикови решения с различна степен на сложност.

В човешките ресурси е важно да се практикуват едни и същи ценности на компанията на всички служители, независимо от езика, на който те си комуникират. Езиковите специалисти на Скриванек ще гарантират прецизни писмен превод и устен превод на всички от най-разпространените европейски езици, като се уверят, че целеното значение не е изгубено в превода.

Преводачите на Скриванек ще предоставят качествени преводи на всички документи, които може да се нуждаят от превод, включително работни договори, фирмени разпоредби, вътрешни корпоративни съобщения и други. Нашите езикови специалисти отлично разбират разликите между различните култури и местните пазари и по този начин са в състояние да създадат текстове за специфична аудитория във всяка страна и на всеки език. Освен това можем да адаптираме текстове към всяка целева аудитория.

Ние предоставяме следните услуги в областта на човешките ресурси на всички най-популярни европейски езици:

 • превод на работни договори и други споразумения;
 • участие в работни интервюта и оценка на езиковите умения на кандидата;
 • превод на вътрешни разпоредби;
 • превод на вътрешни комуникационно материали;
 • превод на препоръчителни писма;
 • симултанен или консекутивен превод на различни събития, включително конференции, бизнес обеди или вечери и бизнес срещи;
 • индивидуален превод или превод от група преводачи;
 • можем да сме полезни и с онлайн езикови решения;
 • и други езикови решения, които може да са ви необходими.

  Не се колебайте, свържете се с нас!