Преводи на оферти и инструкции за техническата индустрия

Нашите лингвисти ще ви помогнат да завладеете нови чуждестранни пазари, предоставяйки висококачествени преводи и локализации на описанията на продуктите на достъпна цена.

Прецизността и точността са ключови ценности във всеки технически документ. Като професионалист, който не може да си позволи и най-малкото недоразумение, се нуждаете от партньор, който да предприеме отговорен подход към поверените му задачи. Освен това, предвид глобалното значение и разнообразие на техническата индустрия и добавената стойност, която тя носи, се нуждаете от задълбочена подготовка, опит и подходяща практика от вашите партньори в бизнес сътрудничеството. Скриванек се възползва от най-новите технологични разработки, като гарантира най-високо качество и постоянна производителност. Правим всичко, за да ви подкрепим по пътя ви към успеха!

В течение на повече от 20 години езиковите специалисти на Скриванек са реализирали безброй проекти за превод и локализация за множество различни сфери на тежката и леката промишленост. Дори и нашите чуждестранни клонове активно участват в изпълнението на проекти с подобна тематика. С увереност можем да заявим, че благодарение на нашия богат опит и необходимите технически познания, ние сме в състояние да поемем всички поръчки за клиенти от техническата индустрия. Ние също не забравяме стриктно да спазваме сроковете.

Независимо дали се нуждаете от услуги за писмен превод или устен превод по време на различни видове бизнес срещи, екипът на Скриванек със сигурност няма да ви подведе.

Езикови ни специалисти са в състояние да осигурят най-качествения превод на всички поверени ни материали, включително: корпоративни публикации, договори, тръжни условия и спецификации, всички видове маркетингови текстове. Екипът ни се състои не само от хора с филологическо образование, но и експерти с опит в техническите науки, което е от решаващо значение от гледна точка на осигуряване на използването на правилна терминология.

Производство и металообработване, производство на машини и металообработващи машини, производство на превозни средства, включително вагони и ремаркета, системни известия, ремонт на оборудване, производство на електрическо и оптично оборудване и всякакви други предметни области, свързани с железниците, технологиите и металообработването – компетентността на нашите специалисти позволява да Ви предоставим най-висококачествените преводи във всяка от тези области.

Обадете ни се, за да обсъдим възможностите за сътрудничество и помощ за Вашите проекти.

Скриванек предлага преводи в областта на техническата и железопътната индустрия на всички европейски езици. Многогодишният ни опит гарантира, че ще получите превод с най-високо качество.

Как можем да сме полезни във вашия бизнес? Радваме се да предприемем превода и локализацията (адаптиране към социалния и културен контекст) на описанията на вашите продукти. Ще преведем инструкции за инсталиране и експлоатация, както и системни известия и други технически съобщения. Ще превеждаме бизнес кореспонденция и тръжни документи, използвайки специфичната за индустрията терминология.

Ако участвате в различни семинари, конференции или други бизнес срещи, можем да предложим услуги за устен превод (симултанен или консекутивен). Не се колебайте да се обърнете към нас, когато имате нужда да осигурите спокойствието си по време на международни срещи.

Независимо дали се касае до специфична тематика, която ще се засегне по време на събитието, както и всякакъв вид технически чертежи, проекти или презентации, ние се грижим и за това, предлагайки модерни решения в областта на компютърната сфера и подготвяйки материали за печат. В резултат на това полученият от нас материал няма да се различава графично от оригинала. Това е голямо удобство и спестяване на време.

Отворени сме към предлагане на иновативни и нестандартни подходи. Тези услуги зависят изключително от вашите очаквания.

Не се колебайте, обадете се!