Преводи и други езикови решения в областта на търговската индустрия

За да се обърнете към клиентите, трябва да говорите техния език. Като професионалисти в сферата на търговията знаете, че бързата комуникация е една от предпоставките за успешен бизнес, особено в днешно време, когато търговски обмен се извършва в глобален мащаб. Езиковите специалисти на Скриванек ще ви помогнат да общувате с клиенти и партньори по целия свят на повече от 110 езика. Освен това, нашият модерен и ориентиран към резултатите подход ще допринесе за развитието на вашия бизнес.

Екипът на Скриванек включва езикови специалисти, които не само притежават добри езикови умения, но също така са добре запознати с културните характеристики като носители на езика. Ние не само предоставяме преводачески услуги, но също така можем да подобрим съществуващите текстове, форматирайки и адаптирайки ги според специфичните нужди на културата, средата и пазара на вашите клиенти. Имаме богат опит в превода на договори, маркетингови и рекламни материали, каталози, описания на продукти и други специфични за индустрията текстове.

Ние си сътрудничим с различни видове търговски компании: както с малки частни фирми, така и с международни търговски вериги, следователно можем с увереност да кажем, че ще можем да ви предоставим езиковите решения, които търсите.

Не е необходимо да се притеснявате за крайните срокове – езиковите ни специалисти и ръководители на проекти използват най-новите програми, които им позволяват да предоставят качествени езикови решения в най-кратки срокове.

Ние предоставяме следните услуги в областта на търговската индустрия на всички най-популярни европейски езици:

  • превод на пълния спектър от маркетингови и рекламни материали, включително описания на продукти, заедно с услугите за настолно публикуване – DTP;
  • превод на различни видове техническа документация, включително ръководства за потребителя, документи за поддръжка и експлоатация, както и каталози;
  • симултанен или консекутивен превод на различни събития, включително конференции
  • езикови решения с различно ниво на сложност;
  • както и всякакви други услуги, от които може да се нуждаете.
    Не се колебайте, свържете се с нас!