Ползи за клиента и гаранция за качество?

Комплексно обслужване

Нашите възможности да съчетаем езиковите услуги със софтуерно инженерство, локализацията на Ръководства за потребителя и изграждането на софтуера ни позволява да ви предложим комплексно обслужване – от първоначалната оценка до окончателното решение на вашите потребности, свързани с локализацията на софтуера.

едно-единствено звено за контакт

Вие контактувате единствено с проектовия мениджър през целия процес на локализация – от езиковия превод до функционалните тестове.

адаптиране към целевия пазар

Ние адаптираме съдържанието на програмните продукти, да изпълним потребностите, свързани с културни и национална норми и обичаи. Мултимедийните приложения могат да се различават по отношение на отделни критерии – като например цвета, размера и формата на обектите в определени държави (напр. монети и банкноти, фирми за таксиметров превоз, телефонни будки, пощенски кутии, автобуси и т.н.

пестене на пари и време

Ние използваме системи за преводна памет, които позволяват значително пестене на пари и време.

гаранцията за качество

Процесът на обработка на поръчките е стандартизиран и високо професионален. Качеството на нашите услуги се основава на богатия ни опит и се подкрепя от система за осигуряване на качеството в съответствие със стандартите EN ISO 9001:2001 от TÜV.