Видове телемаркетинг

В зависимост от нуждите Ви можем да осигурим Входящ, Изходящ или Автоматизиран телемаркетинг.

  • Входящ телемаркетинг

Използвайте услугите ни, за да превърнете обажданията си по програми за грижа за клиентите в телемаркетингови обаждания чрез целенасочени оферти за продажби на свързани продукти и продажби на подобрени продукти. Услугите за телемаркетинг, които предлагаме, биха могли да Ви помогнат при комуникацията с други фирми. Използвайте телемаркетинга, за да привлечете клиенти, да увеличите шансовете за реална покупка от потенциални клиенти, и да прехвърлите най-обещаващите потенциални клиенти към търговските представители. Разчитайте на входящия телемаркетинг за привличане на клиенти, срещи с търговските Ви екипи, с цел осъществяване на продажби, обработка на поръчки и оферти.

  • Изходящ телемаркетинг

Нашите експерти в телемаркетинга контактуват с реални и потенциални клиенти за продажба на продукти и услуги, анализират и подобряват качеството на запитвания от потенциални клиенти, канят ги до посетят магазини и изложбени площи и насочват срещи с търговски представители. Могат да информират Вашите клиенти за изгодни предложения, както и насочване на вниманието на клиента към по-скъпи продукти или услуги с цел увеличаване на приходите.

  • Автоматизиран телемаркетинг

Автоматизираният телемаркетинг чрез интерактивна информационна система (IVR) е ефективен и евтин начин да се обработят голям брой обаждания от входящия телемаркетинг. Телемаркетингът на Скриванек с помощта на IVR предоставя офертите бързо и на ниска цена, като създава интерес за Вашите продукти у потенциални клиенти.