СТОЙНОСТТА НА ЛОКАЛИЗАЦИЯТА

Какви са ползите за клиента и гаранцията за качество?

КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ

Нашите възможности да съчетаем езиковите услуги със софтуерно инженерство, локализацията на Ръководства за потребителя и изграждането на софтуера ни позволява да Ви предложим комплексно обслужване – от първоначалната оценка до окончателното решение на Вашите потребности, свързани с локализацията на софтуера.

ЕДИНСТВЕНО ЗВЕНО ЗА КОНТАКТ

Вие контактувате единствено с проектовия мениджър през целия процес на локализация – от езиковия превод до функционалните тестове.

АДАПТИРАНЕ КЪМ ЦЕЛЕВИЯ ПАЗАР

Ние адаптираме съдържанието на програмните продукти, да удовлетворим потребностите, свързани с културни и национална норми и обичаи. Мултимедийните приложения могат да се различават по отношение на отделни критерии – като например цвета, размера и формата на обектите в определени държави (напр. монети и банкноти, фирми за таксиметров превоз, телефонни будки, пощенски кутии, автобуси и т.н.)

ПЕСТЕНЕ НА ПАРИ И ВРЕМЕ

Ние използваме системи за преводна памет, които позволяват значително пестене на пари и време.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Процесът на обработка на поръчките е стандартизиран и високо професионален. Качеството на нашите услуги се основава на богатия ни опит и се подкрепя от система за осигуряване на качеството в съответствие със стандартите EN ISO 9001:2015 от TÜV.