ПРЕВОДИ И ДРУГИ ЕЗИКОВИ РЕШЕНИЯ ЗА ПРОМИШЛЕНОСТТА

Силните компании внимателно избират своите партньори и могат да гарантират най-високото ниво на работа в производствената индустрия.

Няма значение дали произвеждате хранителни продукти или текстил, или други стоки – непрекъснатата и ефективна комуникация с доставчици, клиенти и партньори е от съществено значение. Скриванек ще помогне на вашата производствена компания с комуникация на чужди езици, като така ще насърчите растежа си на вътрешния и на външния пазар.

Знаем, че имате големи амбиции и потенциал – добре подбраните думи само ще ви помогнат да ги изпълните!

Без значение дали искате да превеждате текстове, да локализирате уеб сайт, да получите помощ от нашия DTP екип или устен превод като услуга на различни срещи или конференции, Скриванек няма да ви подведе.

Горди сме, че нашите услуги се избират от производители, представители на малки фабрики до стратегически значими заводи. Съветваме ви да се възползвате от нашите езикови решения!

Нашите специалисти имат опит в предоставянето на преводи към производствената сфера. Използваме най-съвременните преводачески технологии, затова можете да сте сигурни, че дори големи обеми ще бъдат завършени в най-кратки срокове. Всички поръчки се координират от опитни ръководители на проекти, които контролират изпълнението на проектите от началото до края. Независимо от това дали се нуждаете от превод на бизнес споразумения, уеб сайт на вашата компания, маркетингови материали или техническа документация или отивате на конференция, която ще се провежда на чужд език, нашият международен екип от преводачи и устни преводачи ще бъде там за вас.

Ние предоставяме следните езикови решения в областта на производствената индустрия на всички най-популярни европейски езици:

  • превод и DTP на различни маркетингови материали в цифров и печатен формат, като материали за продажби, брошури, информационни листове за продукти и др.;
  • локализация на описанията на инструкциите и оборудването;
  • превод на описания на продуктите и етикети;
  • превод на технически описания и спецификации;
  • превод на ръководства за употреба и технически сертификати;
  • симултанен или консекутивен превод на различни събития, включително конференции, семинари и бизнес срещи;
  • помощни услуги на чуждестранни представители;
  • както и всякакви други услуги, от които може да се нуждаете.

Свържете се с нас! С удоволствие ще ви чуем и ще разработим решение, съобразено с вашите нужди.