GOOGLE ADS И SEO ПРЕВОДИ

Професионални преводачески услуги вече повече от 25 години!

Независимо дали работите на местния или на международния пазар, важно е всеки продукт или услуга, които предлагате, да бъдат забелязани и разпознати в цифровата среда. Ще постигнете най-голям успех, ако се обръщате към потенциалните си клиенти на техния роден език. Първата стъпка е да локализирате и адаптирате интернет страниците и рекламите си към местния пазар и целевата аудитория.

При локализирането на интернет страниците важна роля играят принципите на оптимизация за търсачките (search engine optimization – SEO), които влияят върху класирането на съответния уебсайт при органични търсения (резултатите в браузъра, които отговарят на въведената ключова дума), както и онлайн рекламата с Google Ads, която ще ви помогне да се уверите, че правилните клиенти няма да пропуснат вашите уникални предложения.

ПРЕВОДИ НА РЕКЛАМИ В GOOGLE (ADWORDS)

Осигуряването на достъп до уебсайта ви на няколко езика ще подобри значително конкурентното му предимство. Нашите специалисти ще локализират Вашия уебсайт в съответствие с най-новите принципи на SEO, за да се появи на възможно най-високо място при органичните търсения, както и ще адаптират ключовите думи за рекламата в Google Ads, за да се уверят, че потенциалните Ви клиенти могат лесно да Ви намерят.

ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА РЕКЛАМИТЕ В GOOGLE

Нашите специалисти по локализация са обучени в превода на текстове за реклама в Google Ads и знаят как да открият популярността на различни ключови думи на целевия език. Например, когато предлагате IT продукти, е изключително важно да знаете как биха могли да ги нарекат потенциалните купувачи. Така нашите специалисти ще адаптират ключовите думи, за да са сигурни, че потребителите ще видят вашата реклама, независимо как наричат съответния продукт.

КАК НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА СЪЗДАДАТ ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ЗА ВАС РЕКЛАМА В GOOGLE ADS?

Преводът на Google Ads и локализирането на реклами не са лесна задача, поради което с тях се занимават специалисти по локализация, за които целевият език е роден. Добрата реклама в Google Ads има три характеристики:
• вмества се в ограничението на символите;
• кратка и сбита;
• разбираема e за клиента.
Преводът на рекламите в Google Ads не е просто директен превод – нашите специалисти ги пресъздават на целевия език, като запазват основната идея, но я представят по начин, който говори на местните потребители. Това е особено важно, когато рекламите се използват на пазари с различна култура и разбиране за добри маниери, формалности и рекламен стил.

SEO ПРЕВОДИ

Интернет страниците се появяват по-високо или по-ниско в списъците с резултати от търсенето в зависимост от това колко добре отговарят на въведените от потребителя ключови думи и потенциални нужди според механичния ум на браузъра. Специалистите по локализация на Скриванек са добре запознати с принципите на SEO, така че, когато локализират уебсайтове за използване на местните пазари, те вземат предвид колко високо ще се класира уебсайтът в резултатите от търсенето.

ПРИНЦИПИ НА SEO

Интернет страница, която е създадена и локализирана в съответствие с принципите на SEO, ще се появи по-високо в резултатите от органичното търсене (доброто класиране обикновено е в рамките на първите три страници на резултатите от търсенето). При локализирането на вашия уебсайт нашите специалисти имат предвид избраните ключови думи и поставената цел, за да се уверят, че уебсайтът ви отговаря на изискванията на браузъра и на желанията на целевата ви аудитория. Уебсайтовете, които са в синхрон с принципите на SEO, имат няколко съществени предимства:
• появяват се по-високо в резултатите от търсенето;
• отговарят по-точно на търсенията на потребителите, като намаляват вероятността уебсайтът ви да бъде затворен веднага след отварянето му (което показва, че той се показва на неправилната целева аудитория);
• подобрено потребителско изживяване: по-голяма вероятност потребителите да намерят точно това, което са търсили;
• по-висока възвръщаемост на инвестициите.

КАК НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЛОКАЛИЗАЦИЯ СЪЗДАВАТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕВОДИ ЗА SEO?

Преводът на ключови думи изисква точна и щателна работа. Но SEO преводите имат още един важен аспект: разбиране на конкурентоспособността на определени ключови думи на целевия език и познаване на подобни ключови думи. Изборът на най-добрите ключови думи изисква известно проучване, за да се установи кои думи (и колко често) се използват на целевия език. Това може да бъде направено както от вашия SEO специалист, така и от нашите професионалисти. Най-често SEO преводите идват със списък от ключови думи на изходния език, които след това се съпоставят с най-добрите и най-подходящите ключови думи на целевия език, за да се запази оригиналното значение, като същевременно се използват популярни и често срещани думи.

КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ С ПРЕВОДИТЕ НА SEO И GOOGLE ADS?

В отговор на промените на пазара преводите на SEO и Google Ads са една от най-бързо развиващите се области на локализация.
Преводаческа къща Скриванек има повече от 20 години опит в областта на преводите, а екипът ни включва специалисти по локализация, които работят в повече от 100 езикови комбинации. Нашите специалисти по локализация притежават специфичните познания и опит, необходими за взискателните преводи на SEO и Google Ads.