ПРЕВОДИ НА ТЕХНИЧЕСКА ДОКУМЕНТАЦИЯ И ЕЗИКОВИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА ТРАНСПОРТА И ЛОГИСТИКАТА

Коректност, прецизност и бързина на услугите

Когато оперирате в транспортната индустрия, добре знаете, че всички дейности не могат да бъдат ограничени само до местния пазар. Дейностите, които извършвате, трябва да са точно като вашия бизнес – преминаване на национални граници или дори континенти. Компаниите, които се занимават с международни транспортни дейности, трябва да се грижат не само за ефективно управление на транспортните процеси, но и за гладка и коректна комуникация с чуждестранни получатели на техните услуги. В Скриванек ние ви предлагаме преводачески услуги на повече от 50 езика, за да ви помогнем да общувате с клиенти и партньори по целия свят.

Специалистите на Скриванек знаят много добре, че текстовете, базирани на сух, схематичен превод, не са достатъчни за транспортната индустрия. Самият факт, че преводачът владее чужд език, сам по себе си не е достатъчно условие, за да може да установи безпроблемна комуникация. Екипът ни има не само филологическо образование, но и необходимия опит и знания в областта на транспорта и логистиката в най-широкия му смисъл.

Нашите преводи активно ще подкрепят вашата компания в ефективното провеждане на международна комуникация. Нашите преводачи не само се грижат за надеждността на съобщението, но също така адаптират превода към социокултурните условия в страната на местоназначение. Отдаваме голямо значение на ясното съобщаване на съдържанието и особено се грижим за стилистичната стойност на писмените текстове.

КАК МОЖЕМ ДА СМЕ ПОЛЕЗНИ ВЪВ ВАШИЯ БИЗНЕС?

Текстовете, които превеждаме в областта на транспорта, включват както преводи на маркетингови материали, така и специализирана техническа документация. Превеждаме и преводи на лицензи или разрешителни. Ние сме специализирани в превода на правна документация, договори, тръжни документи или транспортни и складови документи. Най-често превежданото съдържание включва официални документи за превозни средства, като талони на превозни средства, документи за регистрация, договори, фактури или документи за собственост.

Ние предоставяме преводачески услуги за вас, както и преводачески услуги по време на всички официални и неформални бизнес срещи. Нашият над 20-годишен опит ни позволява да ви предоставим професионални услуги за симултанен или консекутивен устен превод по време на различни събития. Благодарение на това ще можете да се съсредоточите върху вършенето на вашата работа, без да се притеснявате за комуникация с чуждестранни партньори.

Ако планирате да разширите бизнеса си на чужд пазар, езиковите специалисти на Скриванек са винаги насреща. Екипите могат да бъдат профилирани, в съответствие с избраната от вас специфична терминология.

Когато започнете да работите със Скриванек, можете да сте сигурни в доказани решения и отлично обслужване на клиентите.

Чрез професионален подход към превода и познаване на спецификите на индустрията, нашите лингвисти ще ви помогнат да развиете бизнеса си на глобалния пазар.

Свържете се с нас. Ще се радваме да разберем нуждите на бизнеса ви и да разработим специално решение.