ПРЕВОДИ И ДРУГИ ЕЗИКОВИ РЕШЕНИЯ В ОБЛАСТТА НА ИТ И ГЕЙМИНГ ИНДУСТРИЯТА

ІТ говори своя собствен език

Като специалисти в информационните технологии, вие сте добре запознати с важността на точната терминология в комуникацията с вашите колеги и значението на простото предаване на информация на крайния потребител. Езиковите специалисти на Скриванек изграждат мостове между ИТ специалисти и клиенти, създавайки текстове, които са удобни за потребителя.

Скриванек осигурява точен и технически прецизен превод, устен превод и други езикови решения за ИТ и гейминг фирми и подхожда много съвестно, когато става дума за крайни срокове. Екипът ни включва опитни езикови специалисти, които са добре запознати с ИТ терминологията и най-новите разработки в бранша и са в състояние точно да представят техническите спецификации на продуктите.

Независимо дали се нуждаете от писмен превод, локализация или устни преводачески услуги на различни бизнес срещи, Скриванек ще бъде там за вас.

Езиковите специалисти на Скриванек ще изготвят висококачествени преводи на всичките ви материали, включително различни наръчници, технически описания, корпоративни публикации, маркетингови материали и други текстове. Знанията на нашите специалисти ни позволяват да извършваме локализация на софтуер и компютърни игри на високо ниво. Нашите специалисти използват различни автоматизирани програми в процеса на превод и локализация, които помагат за запазване на програмните кодове и команди, които са толкова важни за ИТ индустрията.

Ние предоставяме следните услуги в областта на ИТ индустрията на повече от 100 езикови комбинации:

  • локализиране на софтуер и компютърни игри;
  • превод на Google Ads и SEO;
  • превод на ръководства за експлоатация;
  • подготовка на корпоративни материали;
  • превод на сравнителни рецензии, статии и прессъобщения;
  • превод на различни споразумения, регулационни и лицензионни документи;
  • симултанен или консекутивен превод на различни събития, включително семинари, конференции и онлайн бизнес срещи;
  • както и всякакви други услуги, от които може да се нуждаете.

Свържете се с нас! С удоволствие ще ви чуем и ще разработим решение, съобразено с вашите нужди.