ЛОКАЛИЗАЦИЯ

Локализацията е начин да достигнете до вашите клиенти на даден чужд пазар! Сложните решения не са проблем. Вече не трябва да се притеснявате, ние ще ви дадем не само превод, но и сигурност че локализираният продукт или софтуерът работи правилно.

Локализация на интернет страници

Уебсайтът никога не е бил по-лесен! Нашите специалисти ще осигурят оптимални решения за превод и локализация, за да направят уебсайта съответстващ на нуждите и местните особености на даден регион или пазар!

Преводи на AdWords

Вашият уеб сайт ще бъде по-конкурентен на определен език! Нашите специалисти поднават принципите на SEO, така че те ще подготвят текстовете на AdWords според избраните ключови думи и технически параметри.

Локализация на софтуер

Ще преведем софтуера или приложението на устройството Ви прецизно, за да сме сигурни, че спазва всички специфики и условия, включително правилния формат на часа и датата.

Локализация на аудио и видео файлове

Качествен запис на всеки език – нашите специалисти ще преведат файла и след потвърждаване на превода ние ще осигурим професионален краен резултат във формата на аудио или видео файл.